LiveZilla Live Help

İletişim

Kentsel Dönüşüm Uygulamalarında Her İhtilaf Kendine Has Hukuki Çözüm Gerektirmekte Olup Sürecin En Başından Beri Danışman Ve Hukukçulardan Profesyonel Yardım Alınarak Yürütülmesi Yüklenici Ve Pay Sahipleri İçin Faydalı Olacaktır.

• *Zorunlu Alanlar

Derneğimize Yapılan Hukuki Destek Talepleri Hakkında!
Sayın üyelerimiz ve web sitesi ziyaretçileri, Derneğimiz faaliyet konusu kapsamında, başta sivil toplum kuruluşları, belediyelerle iş birliği içeresinde bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirmektedir. Kentsel Dönüşüm hukuku ve uygulamaları alanında tespitlerimizi ve değerlendirmelerimizi ayrıca web sitesinden yayınlamaktayız.
Tarafımıza gelen mail, posta, telefon ve müracaatlarla birebir hukuksal destek talepleri yapılmaktadır!
Üzülerek belirtmek isteriz ki “tek tek hukuksal destek ve bilgi aktarımı sağlamak maalesef mümkün değildir” ayrıca bu tür faaliyet yürütmek derneğimizin faaliyetleri kapsamında yer almamaktadır.